Politie/Wijkagenten

De wijkagenten van de politie Laren:

remco-wessels

Remco Wessels

hans-post-0307 

Hans Post
        

Wilt u een afspraak maken met de wijkagent(en)? Bel 0900-8844

De Politiepost Laren is gevestigd op de Groene Gerritsweg 2b te Laren. Geopend op maandag en donderdag van 09.00 uur tot 12.30 uur.

politiepost

zie voor meer politie-informatie:

http://www.politie.nl

aangifte doen:

https://www.politie.nl/themas/aangifte-doen.html

politie zoekt onder andere eigenaren van gestolen sierraden:

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/eigenaar-gezocht

 

Telefoonnummers politie:

0900-8844 geen spoed, wel politie. Bijvoorbeeld voor vragen of het maken van een afspraak.

0900-1844 (voor doven en slechthorenden) geen spoed, wel politie. Bijvoorbeeld voor vragen of het maken van een afspraak.

112 spoed: verdachte situaties, levensbedreigende situatie en verder alles waarbij u met spoed de politie nodig heeft. Ook voor brandweer en ambulance belt u 112.

0900-8112 spoed: (voor doven en slechthorenden). verdachte situaties, levensbedreigende situatie en verder alles waarbij u met spoed de politie nodig heeft. Ook voor brandweer en ambulance belt u 0900-8112.

 

‘Dit is waar we het voor doen’ – Politie, de film

 

Vragen stellen aan de politie kan mede middels onderstaande link:

https://www.vraaghetdepolitie.nl/

 

 

Politie Blaricum, Eemnes en Laren op Facebook

Laatste update:

Blaricum, Eemnes en Laren – Sinds dinsdag 26 april heeft de politie in Blaricum, Eemnes en Laren een eigen Facebook-pagina. Op de pagina plaatst de politie regelmatig berichten over het dagelijks politiewerk.

Naast diverse Twitteraccounts en berichten op politie.nl is de politie in Blaricum, Eemnes en Laren nu ook te volgen op Facebook. De politie kan zo op een zeer laagdrempelige manier informatie delen en halen. Het enige wat bezoekers moeten doen om volger te worden, is de ‘vind-ik-leuk’-button aanklikken op de pagina’s www.facebook.com > Politie Blaricum Eemnes Laren. Statusberichten van de pagina’s verschijnen dan automatisch op de tijdlijn.

Diverse berichten

Agenten plaatsen interessante en relevante berichten en reageren ook zelf op reacties van de ‘likers’. Het gaat om een beeld van het dagelijkse politiewerk, zoals een aanhouding van een inbreker, een aankondiging van een bewonersbijeenkomst, een opsporingsbericht, getuigenoproep of leuke weetjes. Hiermee wil de politie de relatie met bewoners in het werkgebied te vergroten.
Via de Facebookpagina’s kunt u geen meldingen doen. Voor een noodhulpmelding bel 112 en voor overige meldingen kunt u de politie bereiken via 0900-8844.

 

politie